No 9 – nytt byggetrinn med 14 leiligheter

oase_ny

Salgsstart mandag 20. juni kl 09.00

Helt siden vi lanserte Bragernes Atrium i 2014 har interessen vært enorm, og det har vært kamp om de beste leilighetene. Det er ingen tvil om at Bragernes Atrium er det mest populære prosjektet i byen.

Førstemann til mølla!

Salgsstart mandag 20. juni kl 09.00.

Vi vet at det er mange som venter på akkurat disse leilighetene, så her nytter det ikke å vente og se. Førstemann i køen får velge først. Her er det faste priser og ingen budrunder, så det er bare å være på plass hos Nordvik & Partners mandag morgen.

For den som vil se og bli sett i byen

I No 9 (til Nedre Storgate) skal vi nå bygge de siste 14 leilighetene, ikke i et nybygg denne gang, men i kontorbygget mange kjenner som Kjemperudgården. Her vil leilighetene orientere seg mer mot gaten enn mot atriet bakenfor. Dette blir leiligheter for den som vil se og bli sett, leiligheter som bokstavelig talt åpner seg mot byen og alt den har å by på.

Se leilighetsvelger, prospektprisliste og vedlegg.

Øystein Liverud i Nordvik & Partners vet alt som er verdt å vite om hele prosjektet. Han har også prospektet i papirversjon. Du treffer ham på tlf. 918 84 174 eller e-post ol@nordvikpartners.no

Fremdeles noen få ledige i første byggetrinn

Vi har 4 flotte selveiere og 5 borettslagsleiligheter igjen. Alle er 3-roms med priser fra kr. 4.250.000 til 5.290.000. Beregnet innflytting allerede 1. kvartal 2017.

Se alle leilighetene som er igjen her.