Snart kommer Bragernes Atrium Borettslag!

oversiktsbilde_BA_borettslagNYTicon har inngått et samarbeid med Norges nest største boligbyggelag, Usbl, om et borettslag i Bragernes Atrium.

– Vi ønsker en bredest mulig sammensetning av beboere i Bragernes Atrium. Derfor lanseres også et borettslagstilbud i prosjektet, slik at vi har et tilbud til de som ønsker en slik eieform. En åpenbar fordel er at borettslagsmodellen innebærer et minst mulig behov for oppspart egenkapital før kjøp, sier Jon Kristian Lunke, administrerende direktør i Ticon Eiendom AS.

bli_medlem_SMS_emblem_2 Det er Usbl sitt kontor i Lier som vil ta seg av alt det administrative i borettslaget. Alle medlemmer i Usbl har forkjøpsrett, det kan derfor lønne seg å melde seg inn allerede nå. Det kan du gjøre her.

Kun 32 av de 77 leilighetene i Bragernes Atrium som blir etablert som borettslag. Noen av leilighetene vil vende inn mot atriet, og noen ut mot Nedre Torggate. Selvfølgelig gjelder det samme for disse leilighetene som for resten av leilighetene i prosjektet: Gågater på alle kanter, kun et kvartal unna Bragernes Torg. Mer sentralt og så stille omgivelser kan vanskelig tenkes i Drammen.

Mer informasjon om borettslaget og leilighetene kommer snart.